24 Nisan 2014 Perşembe

MAKE UP FOR EVER DANY'S SPONGE

Make Up For Ever Dany Sünger

Make Up For Ever (kısaca MUFE) dünyaca ünlü Fransız kozmetik markası yenilikçi, teknolojiyi kullanan ve HD Fondötenleri ile sevdiğim markalardan. HD fondötenleri gerçekten fotoğraflarda harika çıkmanızı sağlıyor, daha sonra bir postta bu ürünü inceleyeceğim.

Mufe'nin kreatörü, makyaj sanatçısı, ressam Dany Salz'ın Mufe'ye en büyük imzası bence bu Dany Sponge. Fondtenin kalitesi kadar ne ile ve nasıl uyguladığınız da çok önemli.










Dany's Sponge oval yapıda, ince bir makyaj süngeri. Diğer tüm markalardaki süngerlerden farkı rubber-sponge denilen silgi sünger olması. Çok çok elastik, yumuşacık, gözenekleri neredeyse belirsiz. Özel tasarım sentetikten üretilmiş bu süngeri mutlaka almanızı tavsiye ederim.

Estee Lauder double wear fondoten gibi kalın yapılı,pudralı fondoteni bile cildime iyice yedirdi, saten bitiriş sağladı. Tam uygulama için: süngeri ıslatarak da kullanabilirsiniz. Fondoteni yüze uyguladıktan sonra yedirmek için Dany süngeri üzerinden bastırarak geçin, ya da hafif fondoten görünümü isterseniz süngere fındık büyüklüğünde döküp tüm yüze yayın.

Yıkayarak tekrar tekrar uygulayabilirsiniz. Bu süngeri yapısı gereği sıcak suda sabunla yıkamak gerekiyor. Makyaj süngerlerinizin ömrünü uzatmak için yıkarken zeytin yağından birkaç damla kullanabilirsiniz; ılık suyla şampuanla yıkayabilirsiniz; saç kurutma makinası, kalorifer üstü gibi direk ısya maruz kalabiliecek şekilde kurutmayın, kurur.

Taksim'de 6 katlı Mufe mağazası var görmesi ilginç ama pek bişey yok, metrekare küçük bikat fotoğraf stüdyosu filan.Ankara'da Panora'da var. Ben bir ay önce Cevahir'den aldım, öyle komik bir yere açmışlar ki arkadaşımla hemen yanındaki Debenhams kozmetik bölümü zannettik yapışık çünkü.

Türkiye'de resmi olarak Mufe ve Sephora'larda satılıyor ve internet satışı yok.
Sünger fiyatı 42 tl.

2 yorum:

  1. mufe fondotende hangi rengi kullanıyor sunuz acaba

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mufe'de fondoten olarak Ultra Hd Liquid Foundation favori tercihim.Özellikle fotoğraflarda teni pürüzsüz gösteriyor, kullandığım numarası ise Y345.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...