19 Nisan 2014 Cumartesi

MAC PRO WEDGES

Mac Uygulama Süngeri

MAC'ın çok amaçlı uygulama süngeri çok kullanışlı, memnun kaldığım bir ürün oldu. Bu süngerin özelliği doğal latexten yapıldığı için ürünü içine fazla almadan uygulama şansı veriyor olması.

Köşeleri oldukça ince yapılmış; burun kenarı, kaş çevresi gibi kıvrımlı bölgelerde bile kolaylık sağlıyor.


Pudra,likit ve krem ürünlerle kullanılabiliyor. Pudrayı bu süngerle uyguladığımda fırçaya göre daha doğal durdu ve kesinlikle daha kalıcı oldu. Fırçayla sürülen toz ürünler pudra,allık gibi daha uçmaya müsait oluyor. Likit fondöten, likit aydınlatıcı da rahatlıkla bu ürünle kullanılabilir. Krem-kapatıcı, krem allık gibi ürünler de Mac süngerle gayet güzel uygulanıyor.

Sadece beyaz renk olarak satılan bu sünger ergonometrik yani avuç içinde kavraması kolay, kullanması kolay bir ürün. Kullanmadan önce suyla ıslatıp, sıkarak suyunu alın haif nemli kalsın böylece sünger çok daha profesyonel uygulama yapıyor.

Yıkanabilir olması da güzel bir özellik. Tamamen plastik süngerlerdense bunun gibi doğal latex süngerleri tercih ederseniz yıkayarak defalarca kullanabilirsiniz. Sünger temizliği nasıl yapılır daha sonra başka bir yazıyla anlatacağım.

 

Mac uygulama süngeri torba içinde 25 adet olarak satılıyor. Fiyatı bir torba 25tl.
Satın almak isteyenler buradan ulaşabilir.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...