15 Nisan 2014 Salı

ESTEE LAUDER PERFECTLY CLEAN MULTI-ACTION TONING LOTION/REFINER

ESTEE LAUDER PERFECTLY CLEAN YÜZ TEMİZLEME TONİĞİ 
  Kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik günlük olarak cildinizi temizlemektir. cilt temizliği sıvı temizleme jeli, temizleme sütü veya tonik şeklinde olabilir. Sabah uyanıp yüzü yıkadıktan sonra mutlaka cildi gece biriken ter,yağ gibi gözenek tıkayıcı etkenlerden arındırmak için tonikle temizlemeli ve nemlendiriciyi sürmelidir.  Akşam ise makyajı silmek veya makyaj yoksa bile hatta bütün gün evde oturduysanız bile terleme, yağ kir birikintilerinden tonikle yüzü temizlemek gerekir. 

 
 Temizlemek için kullanacağınız tonik ise cilt tipinize uygun ve zarar vermemesi için kaliteli bir marka olması gerekir. Estee Lauder'in Perfectly Clean yani mükemmel temizlik serisinin bu toniği tüm cilt tiplerine uygun yapıda. Aşırı kuru ciltlere temizleme sütü, aşırı yağlı ciltlere temizleme jeli daha uygun tabi ama ciltte aşırı denebilecek bir oran yoksa bu toniği rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cildi kurutmadan temizleyen, makyajı çıkaran nadir toniklerden. Kokusu yok ve renksiz olan bu tonik 200ml tüm yıl için yeterli oluyor. Göz makyajını çıkarmak için göz makyajı temizleyicisi kullanmanız daha uygun olur, cildi temizlemek ve nemlendiriciye hazırlamak için birebir kaliteli bir ürün. 


  Yuvarlak disk pamuğa fındık tanesi kadar dökeceğiniz bu tonik tüm yüzü silmek için yeterli. Kapağı açıldıktan 24 ay sonra kullanım süresi bitiyor. Bu tarz tonik vb. aldığınızda kapağında koruma bandı olmasına dikkat edin, açılmamış olsun. Kasada kapağı açıp mutlaka bakar öyle alırım. 

  Kısacası tüm yıl için birçok daha uygun fiyatlı ürün kullanıp cilde zarar vermek yerine bu tarz A Kalite bir markanın tek bir ürünüyle tüm yılı geçirebilirsiniz. Daha mantıklı olur ve kesinlikle daha hesaplı bir yöntem. 

 200ml fiyatı 85tl buradan ürünü kendi sitesinde inceleyebilirsiniz. Tekinacar ve Sevil internet sitelerinde de mevcut. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...