4 Mart 2015 Çarşamba

GIORGIO ARMANI SI INTENSE EDP KADIN PARFÜM

SI GIORGIO ARMANI INTENSE WOMEN EDP 
       Giorgio Armani Si Intense şimdiye kadar kullandığım en yoğun ve kalıcı kokulardan biri. Tam kışa yakışan; kışın ağır kaşmir-yün kumaşlara ve soğuk kar kokusuna uyum sağlayan bir parfüm. Daha önce anlattığım "Giorgio Armani Si Edp" kadın parfümünün yoğun kokusu aklımdan gitmemişken onun daha da keskinleştirilmiş Intense versiyonunu görünce hemen denemek istedim. 

     Parfümlerin piyasaya sürümünden belli bir süre sonra Intense yani daha yoğunlaştırılmış/ damıtılmış versiyonu aynı şişenin farklı rengiyle mutlaka raflarda yerini alır. Açıkçası bu kadar ağır bir kokunun Intense'ini yapacaklarını düşünmemiştim. Bayıltacak kadar ağır bir parfüm beklerken korktuğum olmadı; gayet karakterli, oturaklı harmanlanmış buldum. 
            Giorgio Armani Si Intense; ilk sıkıldığında yoğun baharatlı ve ardından şekerli notalarını ortaya çıkaran bir parfüm. Çiçekli veya fresh koku taraftarıysanız hızla uzaklaşın derim, ama benim gibi ağırın ağırı olsun aylarca kıyafetlerimden çıkmasın, hatta apartmanda ben çıktıktan 1 saat sonra bile kokum kalsın diyenler için biçilmiş kaftan. Yoğunluğu nedeniyle bir kaç kez sıkmak tüm gün için yeterli oluyor, bu açıdan bereketli ve avantajlı bir parfüm. 
           Oryantal sınıflandırmasına giren bu parfüm üst notalarda İtalyan bergamutu ve mandalinası, Neo Jungle tekniği ile elde edilen frenk üzümü ve yoğunlaştırılmış şipre, kalp notalarda ise siyah krem misk, gül esansı, frezya,neroli esansı, Osmanthus çiçeği , Mısır yasemini, Brezilya silhat yaprağı esansı ve dip notada ise  Kunduz kuyruk yağı, vanilya bulunuyor. 


    Şişesi yine ağır-kalın camdan klasik Si şişesi ile aynı.Bu arada korkmayın parfümün rengi mürekkep siyahı değil:) saydam renk.
   Kendimi şık ve zarif hissettirdi, bende bıraktığı koku ise ilk başlarda silhat yaprağı gibi başlayıp daha sonra kesinlikle misk ve şeker karışımı. Baskın ve hoş bir koku. 
  50ml edp fiyatı 240tl satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...