14 Aralık 2014 Pazar

BIOTHERM SKIN ERGETIC CİLT BAKIM SETİ

BIOTHERM SKIN ERGETIC SKIN CARE SET 

        Biotherm Skin Ergetic gündüz ve gece kremi memnun kaldığım ve severek bitirdiğim kremler oldu. Krem konusunda hassasım, herşeyi yüzüme süremiyorum. Dior Capture daimi kremim de olsa, sürekli aynı kremi kullanmak aynı şampuanda olduğu gibi cildi alıştırıyor; arada değişiklik yapıp sonra kendi kremime döndüğümde güzel verim alıyorum.
         Biotherm aslında L'oreal çatısı altında olan bir Fransız markası. İsmi de termal sulardan gelen anlamında ve içeriğinde zararlı etkenler-paraben gibi maddeler barındırmıyor. Skin Ergetic Serisinin özelliği detox yapar gibi cilt tarafından emilmiş sigara dumanı, hava kirliliği, stres gibi cilt rengini karartan-yaşlandıran etkenlere savaş açması. Çok beğendiğim Aquasource krem gibi cilde iyi gelen güzel ve kaliteli kremler.Özetlemek gerekirse Detoks için yüz temizleme,  güzdüz ve gece bakımı  seti diyebilirim; toksinden arınmış dinlenmiş temizlenmiş cilt taze ve daha aydınlık oluyor.Ama kırışıklık karşıtı bir etkisi yok. Normalden Karmaya dönük ciltler için önerdiğim bu seti hassas ve alerjili ciltler de rahatlıkla kullanabilir. İçeriklerini görüntüledim, fotoğrafların üzerine tıklayıp büyülterek bakabilirsiniz.


   Biosource Cleaning Micellar Water(Biosurce Misel Solüsyon Makyaj Temizleyici Tonik) :
Zararlı içeriklerden arınmış Misel içerikli yüz temizleyici daha önce anlattığım Bioderma Sensibio H2O  'da olduğu gibi fazla kimyasal içermeden güvenle yüzünüzü kirden ve makyajdan arındırabilirsiniz. Temizleyici termal su olan Biosource'yi tüm yüz ve göz makyajını güzelce çıkarıyor. Ama tabi Lancome Drama Maskara yada Benefit Maskara varsa daha sonra göz makyajı temizleyicisiyle ayrıca silmem gerekti. Kapağı açıldıktan 6 ay sonra kullanım süresi bitiyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Skin Ergetic Overnight High Recovery Moisturizer ( Yenileyici Gece Bakım Kremi) :

Bu krem, kimyasal etkenleri olabildiğince azaltarak cildi yaşlandıran etkenler yorguluk, stres, toksinler,kirlerin cilt gözeneklerinden atılarak temizlenmesini sağlıyor. İçeriğin %97.5 oranında doğal olduğu kremin kutusunda yazıyor, onu da fotoğrafladım incelemek için bakabilirsiniz. Tabiki eczanede satılan dermo-kozmetik ürünler yada bitkisel ürünler kadar masum değil ama cildimin hassas olduğu(mesela kimyasal peeling, hamilelik-lohusalık) gibi dönemlerde en ufak bir kızarıklık ve hassasiyet yaşamadığım bir marka olduğundan en aza indirildiğini düşünüyorum. Çay, esmer buğday, soya bitkisi, kızılcık meyvesi, kandak bitkisi gibi doğal maddelerden oluşturulan formülü paraben-sentetik nemlendirici-mineral yağ içermiyor. Bu bitkisel içerik kan dolaşımını hızlandırıyor, ciltte biriken toksinleri sabaha kadar gözeneklerden dışarı atıyor.Sabah güzelce yüzü yıkamak gerek tabi mümkünse yüz temizleyici jel veya o tarz arındırıcı birşeyle. Kremin yapısı yumuşacık ve hemen emiliyor. Ürün kapağı açıldıktan 12 ay sonra kullanım süresi bitiyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Skin Ergetic Anti-Fatigue Moisturizer (Antioksidan Gündüz Bakım Kremi) : 
     Gece bakım kremi cildin emdiği toksinleri dışarı atarken bu portakalı andıran turuncu yuvarlak kavanozda ise Anti-oksidan yani toksinleri ciltten bir bariyer gibi koruyan günlük nemlendiricisi var.Kutunun kapağında %97.5 doğal içerikten oluştuğu yazan kremde acı portakal,nar,domates,üzüm,elma bulunuyor. Normalden karmaya dönük ciltler için harika bir krem.Gün boyunca cildimi nemli ve taze tuttu ama parlama-yağlanma yapmadan. Kremde çok hafif portakal kokusu var. Toksinler(cips gibi zararlı yiyecek yoluyla yada hava kirliliği/sigara gibi birçok etmenden gelen) cildi donuklaştırıp parlaklığını alıyor, bu kremle daha aydınlık ve daha taze görünümlü bir cilt oluşuyor gerçektende hem ben farkettim hemde bu ara ne kullanıyorsun yüzüne diye sorular oldu. Ürün kapağı açıldıktan 12 ay sonra kullanım süresi bitiyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   Skin Ergetic Mask(Yenileyici Maske):

Bu 7ml maske tüm yüze ve boynuma bolca yetti.Tabi benimki bu setin içinde hediye,  Maskeyi orjinal boyunda satın almak isterseniz kutuda 7ml paketlerden 8 adet çıkıyor. Yine günlük kreminde olduğu gibi %97.5 doğal içerikten oluştuğu için sanırım tazeliğini korusun diye böyle paketlemeyi tercih etmişler. Nemlendiricisi gibi üzüm,nar,domates ve elmadan oluşuyor, kimyasal boya ve paraben içermiyor. Amacı ciltte birikmiş toksinler veya stresten dolayı gerilmiş ve yıpranmış hücreleri kan dolaşımını hızlandırarak gözeneklerden dışarı atmak. Maskeyi temiz yüze bolca sürüyorsunuz(ben boynuma da sürüyorum), 10 dakika gözlerinizi de kapatıp cildin iyice emmesini bekleyin. Sonra bol su ile durulayın. Sonuç olarak benim cildimde bir parlama oldu, sanki hamama girip çıkmış gibi duru ve taze. Çok memnun kaldım, gidip orjinal boy paketini de(Boyner 60tl) aldım. Son zamanlarda en hoşuma giden maskelerden biri oldu. Paket açıldıktan sonra hemen kullanılmalı.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Skin Ergetic Cilt Bakım Seti; Mavi bir makyaj çantası, 30ml Biosource Yüz Temizleme Toniği, 15 ml Skin Ergetic Gece Bakım Kremi, 7ml Skin Ergetic Maske ve 30ml Skin Ergetic Gündüz Nemlendiricisi 'nden oluşuyor. Bu seti 104tl'ye boyner'den aldım, satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.  Tekin Acar ve YKM'de de gördüm. Biotherm'in kuru ciltler için veya kırışıklık karşıtı birçok cilt bakım setini bu mağazalarda bulabilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...