1 Kasım 2014 Cumartesi

YSL DARE TO GLOW ILLUMINATOR NO.3 NAUGHTY PINK

YSL DARE TO GLOW AYDINLATICI NO.3 NAUGHTY PINK 
   YSL'nin Dare to Glow Illuminator- ışıltı veren aydınlatıcısı sevenleri ve sevmeyenleriyle uzun süre gündemde kalmış bir ürün. Aydınlatıcı krem şeklinde, toz şeklinde ve sıvı şeklinde karşımıza çıkabiliyor; altına fondöten yada pudra kullanmanıza göre veya cilt tipinize göre tercihinizi yapabilirsiniz. Aydınlatıcıları fondöten üzeri krem allıktan sonra elmacık kemiklerine parmak ucuyla dağıtıyorum; fakat makyajsız yanaklara uygulamak, ya da tüm yüz hatta dekolteye sürmek gibi birçok fonksiyonu var. 

   Ysl Dare to Glow Aydınlatıcı üç farklı tonda satılıyor; Tempting Gold No.1 Altın Rengi
Fatal Red No.2 şeftali tonlarında ve Naughty Pink No.3 gümüştonlarında.
Satın alırken 2 numara ile 3 numara arasında kararsız kaldım ama dolabımda şeftali-pembe arası çok fazla bu tarz aydınlatıcı olduğuna karar verip 3 numaralı soğuk pembe alt tonlu gümüş aydınlatıcıyı almaya karar verdim. Aslında üç farklı tondan hangisini alırsanız alın çok da baskın bir rengi yok, en nihayetinde hafif bir ışıltısı oluyor. 


   Yapısı yumuşacık, tek başına yada fondöten/allık sonrası kullanabilirsiniz.Allıktan sonra sürmek yerine elinizde krem allıkla bu aydınlatıcıyı karıştırıp da sürebilirsiniz harika karışıyor. Göz kapaklarına da hafifçe far fırçası ile geçilebilir yaz geceleri.Genel olarak naif bir ışıltısı var, yapısı kaba değil hemen cilde uyum sağlıyor. Cilde sürüldükten sonra akma yada deforme yaşamadım.
 Kalıcılığı orta seviyede, Nars Orgasm Illuminator ile aynı diyebilirim.Yani daha önce anlattığım Bobbi Brown Face Highlighter/Illuminator  jel aydınlatıcının kalıcılığını yakalayamadım. Fakat makyaj sonunda transparan pudra veya fixing sprey tarzı bir makyaj sabitleyici kullanacaksanız kalıcılığını nispeten arttırabilirsiniz.  

15ml fiyatı yurtdışından 20 dolara almıştım ama şu an tekinacarda 81tl satılıyor, almak için burayı tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...