18 Ekim 2014 Cumartesi

MISSHA PEARL MASK & CAVIAR MASK

MISSHA İNCİ TOZU MASKESİ & HAVYAR MASKESİ 
       Güney Kore Markası Missha'nın daha önce BB kremlerini yazmıştım, şimdi ise meşhur cilt bakım maskelerini anlatacağım. Missha'nın altın tozu içeren maskeden kolajenli maskeye kadar birçok maske çeşidi var, Missha'nın maskelerini sevmemdeki genel sebep ise taze olmaları. Ürünün kapağı açıldıktan sonra başlayan ömrü kadar birde raf ömrü var biliyorsunuz.
   Bu arada Haziran ayında yazdığım gibi Missha Ankara Kentpark Avm'de ilk mağazasını bugün açtı, yakında gidip inceleyeceğim ama şimdilik internet sitesinden alışverişe devam..


 Yukarıda dediğim gibi Missha'nın limondan aloeveralıya kadar birçok maske çeşidi var, dilediğinizi seçebilirsiniz. Bu tarz yüze konan mendil-maskeleri seviyorum hem uygulama hem de temizleme derdi olmuyor daha pratik. Temiz cilde maskeyi uygulayıp 10 dakika bekliyorsunuz. En güzeli banyodan çıkar çıkmaz uygulamak çünkü hem gözenekler açılmış hemde temiz oluyor böylece maske gözeneklere daha derin nüfuz edebiliyor.

Pure Source Pearl Sheet Mask: İnci tozları içeren bu maske yüze aydınlık ve canlılık vermeyi hedefliyor. Etkisini görebilmem için üç tane üst üste kullandım. Şaşırtıcı şekilde aydınlattı, cildimi yumuşattı. İçeriğinde floran olmaması çok güzel bu tarz aydınlatıcı serumlarda/maskelerde mutlaka fosforik veya floresan içerik bulunduran madde koyuyorlar ve buda cildin yaşlanmasına sebep oluyor. Paketin içinde kalan suyu da boynunuza ellerinize yedirebilirsiniz.
         



  Pure Source Caviar Sheet Mask: Hayvar özlü bu maske Okyanustan elde edilen balıkların yumurtasından yapılıyor. Havyar özü cildi nemlendirmek ve sıkılaşmasını sağlamak için birçok markanın kreminde de kullanılıyor. İkişer gün arayla toplam beş tane havyarlı maske kullandım sonunda yanak bölgemde ve alnımda hafif bir toparlanma oldu.


       Maskelerin hiçbirinin kokusu yok, daha sonrasında yüzünüzü yıkamanıza gerek yok. Cildiniz hassas yada alerjik yapıdaysa 10 dakikadan fazla maskeyi yüzünüzde tutmayın.

      Memnun kaldığım, denemekten zevk aldığım Missha maskeleri gayet başarılı ama düzenli kullanmak gerek. Maskenin tanesi 6,5tl ve tek kullanımlık. Satın almak, incelemek isteyenler burayı tıklayabilir.







3 yorum:

  1. Missha'nin ozellikle nemlemdiricilerini ve serumlarini cok merak ediyorum. Gerci otraf etmeliyim ki Skin79 gonlumde niraz daga agir basiyor ama cesaret edebilirsem ben de nemlendiricilerini denemeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Skin79 kullandıklarımı da yakında yayınlayacağım, segmente göre ikisinede bakışım olumlu diyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. iki gün arayla kullanılabiliyor mu maskeler? Hassas ciltte sıkıntı yaratır mı?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...