20 Ekim 2014 Pazartesi

DIOR CAPTURE TOTALE EYES ESSENTIAL

DIOR CAPTURE TOTALE SERİSİ EYES ESSENTIAL GÖZ BAKIM SERUMU
        Göz bakımı her yaş için önemli ama özellikle cildiniz kuruysa 25 yaşından sonra,  cildiniz karma/yağlı ise 28 yaşından sonra gözaltı halkaları/kırışıklık başlangıcını engellemek için çok iyi bir göz çevresi bakım kremine ihtiyaç var. Cildinizi daha gençken koruma altına alırsanız ileri yaşlar için en doğru yatırımı yaparsınız. Yorgun gözlerin  insanı olduğundan daha yaşlı gösterdiği kesin. Gözaltı torbaları, koyu renk halkalar, göz kenarındaki kazayağı kırışıklıkları tam olarak bizim düşmanımız.

        Cildimiz günde 7 milyar toksin üretiyormuş okuduğumda hayrete düştüm; bunun sebebi doğal olmayan beslenme, hava  kirliliği ve Güneşin zararlı UV ışınları. Cilt zamanla ışıltısını, elastikiyetini kısaca gençliğini kaybediyor. DNA'lara düzelme komutunu ve yeniden kendini yapılandırması için gerekli komutları veren patentli içeriğiyle Dior Capture Totale Göz Serumu benim baştacım. Göz çevresinde ilk başlayan belirtilerle birlikte sabah akşam temiz göz çevresine yuvarlak çizerek uygulanıyor. 25-35 yaş arası tüm cilt tiplerine uygun. Kullandıkça varsa gözaltı problemi-kırışıklık mutlaka düzeltiyor, yoksa oluşmasını engelliyor. Şişesi koyu kırmızı, serumun karton kutusu ise diğer Capture Totale serisi gibi açık pembe tonunda, fakat Essential ayrı bir segment olduğu için karton kutusunun üzerinde siyah başka bir giydirme karton kapak var. Gördüğünüzde ikileme düşmeyin diye ikisini de fotoğrafladım. 

                                       


         Yorgun,  kırışık dolu gözlerle istediğiniz makyajı yapın, istediğiniz güzel kıyafeti giyin bir işe yaramaz. Cildi dinç tutmak elbette düzenli uyku, yiyecek ve temizlikten geliyor ama mutlaka nokta atışı yapılacak bir üründen destek almalı. Eyes Essential bir göz kremi değil, Serum. Serum kreme göre daha yoğun ve etkili oluyor. Toksinleri hücrelerden ve dolayısıyla gözeneklerden dışarı atan harika bir serum. Yapısı ince kolayca emiliyor. Yağlı/Kuru tüm cilt tipleri için uygun. 25-35 yaş aralığı için ideal, 35 yaşından sonra kırışıklar daha derin ve yerleşmiş oluyor onun için XP Serisi gibi kolajenli ürünler kullanmak gerekiyor. Pleksi şişesinin içi görünmüyor ama pompayı açıp son kalanı kulak temizleme pamuğu ile alabilirsiniz. Pompasının ucu ince ufacık damlatmaya müsait idareli kullanabilirsiniz. 


    Dior'un akıllara zarar bir güzellik salonu var Paris Montaigne Caddesinde total Eyes serisini ilk orda kullanmıştım  piyangodan para çıkarsa 1 ay kendimi bakıma alacağım orda, rüyalarıma giriyor. 



      Dior Capture Totale Essential serisi Üç üründen oluşuyor; göz serumu, yüz serumu ve haftalık uygulanan detox maskesi. Aynı rujdan 5-6 tane almaktansa bebek gibi bir göz çevresi ile gezmek daha mantıklı, nokta atışı yapın. 



   15ml şişesinde fiyatı 208tl buraya tıklayarak satın alabilirsiniz. Tüm göz çevresi ürünleri gibi kapağı açıldıktan 6 ay sonra kullanım süresi bitiyor. 








        







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...