25 Ekim 2014 Cumartesi

BUMBLE AND BUMBLE SURF ŞAMPUAN+SAÇ KREMİ+SPREY

BUMBLE AND BUMBLE SURF SHAMPOO&CONDITIONER&SPREY

        Bumble and Bumble New York'un en işlek caddelerinden birinde çooook lüks bir kuaför salonunun kendi saç ürünleri markası. Amerika'da çok ünlü bir marka, neredeyse tüm kuaförlerde-tüm şampuan satan kozmetikçilerde bulunuyor. Saçları ağırlaştırmadan bakım yapan boyalı saç kremi, matlaştırmadan temizleyen ince telli saçlar için şampuanı en popüler en çok satan ürünleri ama listede hep 1 numara olan seti "Surf" seti.


    Yazın denizden çıkınca saçımızda tatlı bir dalga olur, doğal dolgun bir görünüme kavuşur; işte bu set bu görünümü hedefliyor. Saçlarda doğal deniz dalgası-dolgun görünümü getirebiliyor ama bu ufak şişeyle değil kendi orjinal 200ml şişesiyle kesinlikle harika bir hava oluyor saçlarda. Eğer saçlarınız boyalıysa yada kuru-çabuk dolanıyorsa mutlaka kremi de uygulamalısınız. Krem kesinlikle ağırlık yapmıyor saçı aşağı çekmiyor. Sprey ise bu sette benim en sevdiğim; hani Amerikan filimlerinde düğün sahnesi bile olsa topuz-maşalı saç hiç farketmez bizdeki gibi kalıp şeklinde spreyle betonlaşmış değildir saçları daha doğal durur hep.Tamam onların saçı daha az,daha ince telli ama daha doğal duruyor saç modeli ne olursa olsun. İşte Bumble and Bumble markasının extra strength dışındaki tüm spreyleri böyle, çok doğal duruyor saçta. Bu sörf Sprey de saçı tutkal gibi yapıştırmıyor ama havluyla nemi alınmış saça sıkıyorsunuz sonra ister saçınız kendi halinde kurusun ister saç kurutma makinesiyle kurutun, parlak,dolgun havalı ve çok doğal saçlarınız oluyor. Bu setin en güzel yanı saçlar boyalı-kuru/yağlı,ince telli hiç farketmez herkeste aynı sonucu veriyor.



    Marlies Möller Marine moisture seti de aynı anlamda fakat bir puan daha kaliteli tabi fiyat da o oranda:) ama M.Möller gibi bunun için bereketli diyemeyeceğim az miktar yetmiyor saça baya döküyorsunuz. Tony Guy 'ın Sea Salt seti de aynı anlamda ama bunun gibi sonuç vermedi bende ve fazla kokulu.

    60ml Şampuan, 60ml Saç kremi ve 50ml saç spreyinden oluşan seti geçen hafta Sephora'dan 65tl'ye aldım. Malesef Sephora internet sitesi satış yok link veremiyorum ama kendi sitelerine şöyle bir gözatmak isteyen buraya tıklayabilir.

   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...