11 Temmuz 2014 Cuma

TOM FORD BLACK ORCHID EDP

TOM FORD BLACK ORCHID EDP 
 Texas'lı modacı Tom Ford, moda devleri Gucci ve sonrasında  Yves Saint Laurent'in hem tasarımcılığını hem yöneticiliğini yaptı ve en sonunda dünya modasına kendi adını taşıyan modaevini  2004 yılında açtı. Tekstilin yanı sıra 2006 yılında parfüm markasını ve 2010'da da makyaj ürünlerini piyasaya sürdü. Bana sorarsanız giyimde, parfümde, makyajda hep en iyisini en kalitelisini yaptı.

 Tom Ford'un 2006 yılında piyasaya sürdüğü imza parfümü Tom Ford Black Orchid unisex bir parfüm yani hem kadın hem erkek kullanabiliyor.  Değişen dünyada kadınların artık feminenliğini maskülen kıyafetlerle de tanımlayabileceğini her fırsatta belirten Tom Ford'un bu çıkış parfümü adeta onun manifestosu gibi.  CK One gibi fresh bir unisex koku değil, içinde romantik çiçekler olan ama en baskın erkek parfümü esansları da içeren kişilikli, karakteri olan bir koku.




















 Tüm Tom Ford kokuları gibi inanılmaz kalıcı, yoğun ve paçuli baskın bir parfüm. 50ml'si tüm yıl için yeterli sadece iki püskürtme ile tüm günü+geceyi ve kıyafetin günlerce kokmasını sağlayabilirsiniz. Sağlığınız için, paranızı boşa harcamamak için kendi yetkili mağazasından / internet  sitesinden parfümünüzü alın.




















  Tom Ford giyim markasını oluşturduktan sonra bir de parfüm yapmaya karar vermiş ve Amerika, Fransa tüm ülkeleri gezerek koku avına çıkmış fakat kafasındaki ilk çıkış parfümü için gerekli olan kokuyu bulamamış, özel olarak siyah orkide ürettirip diğer çiçek ve baharatlarla bu parfümü oluşturmuş. İçeriğinde; üst notalarda bergamot,limon,ylang-yalang, portakal,frenk üzümü, Kalp notaları siyah orkide ,baharatlar,yasemin,gardenya,  Dip notaları paçuli,sandal ağacı, tütsü,sandal ağacı,vetiver, amber,balsam, bitter çikolata ve vanilya var.

  Benim parfüm hakkındaki fikrim oryantal bir koku evet ilk başta yoğun vanilya ve orkide kokusu kendini gösteriyor, kalan koku ise havuç ve Endonezya baharatları.  Ben kullandığımda güçlü ve son derece kaliteli bir kadın kokusu, ama klasik baba kokusu gibi bir tat bırakmıyor. Bir erkek içinse kendini belli eden çekici bir parfüm. Havuç demişken yılların baba kokusu Dior Fahrenheit gibi buram buram havuç değil,  çok güzel ayarlamışlar dozunu.

  Killian Back to Black Aphrodisiac kullandıktan sonra Black Orchid alana kadar gerçekten afrodizyak etkili bir parfüm daha görmemiştim, ikisi de karşı cinste çekici duygular uyandırıyor kesinlikle. Ortak içeriği ise Endonezya baharatı, paçuli,havuç.


 Özetlemek gerekirse Tom Ford Black Orchid piyasada satılan en klas, en etkileyici, en kaliteli parfüm. Daha önce 100ml'sini almıştım, tekrar tekrar almaya değer. Yoğun, kalıcı, baharatlı bir koku.
 Şişesi ise tüm Tom Ford parfümler ile aynı formda: şık ve klas, oldukça ağır ve şişenin içi görünmüyor.

Tom Ford Black Orchid Edp 50ml 300tl. Satın almak isteyen buraya tıklayabilir.
Bu arada Sevil'in internet sitesinde Temmuz başında makyaj ürünleri de satılmaya başladı, İncelem için burayı tıklayabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Cok harika bir parfüm bende aldim ve kullandim
    Aysegul sahin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...