23 Temmuz 2014 Çarşamba

PHYSICIANS FORMULA SHIMMER STRIPS

PHYSICIANS FORMULA IŞILTI VERİCİ PUDRA+ALLIK+FAR 
  Physicians Formula eczanelerde satılan içerinde parfüm, paraben, komedojenik bileşen ve gluten içermeyen bir marka. Mineral makyajı tercih edip cilde zarar veren, tahrişe yolaçan hatta cilt kanserine neden olan 132 zararlı kimyasal, parfüm ve PABA'dan uzak durmak isteyenler için dünyada en çok tercih edilen markalardan biri. 

  Physicians Formula Shimmer Strips yeni çıkmış taze bir ürün. Yazın gelmesiyle ışıltı veren allıklar, bronzlaştırıcılar daha çok tercih ediliyor. Yazın getirdiği o sağlıklı bronzluk/hafif pembeleşme hepimizin yakalamaya çalıştığı bir görüntü. Yazın enerjisini yakalamak, yüzümde hafif bir ışıltı yaratmak için eczaneden bu ışıltı verici ürünü aldım. Ürünün yapısı, hatta dizaynı bana meşhur Bobbi Brown Simmer Brick Bronze'u (Boyner 140 tl) hatırlattı. Onun gibi yoğun sim içeriyor. Çok fazla uygulamamak gerekir, sürdüğünüz yere zeytinyağ sürmüş gibi durabilirsiniz. 

  Physicians Formula Shimmer Strips multi-fonksiyonel olarak tasarlanmış bir ürün. Toplam dokuz faklı renk blogundan oluşuyor, beyazdan pembe ve kahve tonlarına geçişli alt bazı sıcak tonlarda yoğun simli bir ürün. Tüm yüze bronzer gibi geniş fırçayla uygulayabilirsiniz. Elmacık kemikleri üzerine kendi yayvan fırçası ile highlight gibi ışıltı vermek için ve en son kendi aplikatörü ile göz kapaklarınıza far olarak kullanabilirsiniz.  

  Kutusu çok şık, romantik kurgulanmış. En üstte cam kapağı ile ürünü net görebiliyorsunuz. Alt kapağında ise aynası ve allık için fıçası, bir de far için aplikatörü var(süngerli far fırçası).
Ben kendi allık fırçası ve aplikatörünü çok beğenmedim kendi kryolan fırçalarımla daha verimli sonuçlar elde ettim. Işıltısı çok yoğun, açık gözenekliler altına baz ile kullanmalılar. Fondöten, bb krem üzeri kullanımı daha profesyonel, nemlendirici üzerine baz olmadan çıplak tene kendini çok ortaya çıkaramadı. Kalıcılığı ise beklediğim performansı veremedi, altına makyaj bazı kullandığımda, fondöten üzerine, çıplak tene hep aynı sonucu verdi; en fazla iki saat sonra kalmıyor. Pigmentasyonu çok yüksek değil dokuz renkten hangisini kullansanız ciltle temasından yarım saat sonra sadece ışıltı kalıyor. 

7,5gr ürünün fiyatı 66tl. Ürün paketi açıldıktan 18ay sonra kullanım süresi bitiyor. Yetkili eczanelerden yada güvendiğiniz eczanelerin internet sitesinden alabilirsiniz. Kendi sitesinden incelemek için burayı tıklayabilirsiniz. 

1 yorum:

  1. Marka kaliteli arkadaşlar. tavsiye derim ben de physicians formula ürünlerini. Biraz pahalı ama idare edeceğiz...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...