13 Temmuz 2014 Pazar

CLINIQUE ALL ABOUT EYES

CLINIQUE ALL ABOUT EYES GÖZ KREMİ 
  Genç, dinamik görünmenin sırrı elbette sağlıklı gözaltlarında yatıyor. Koyu renk, torba torba olmuş hatta şişmiş gözaltları ister güzel kıyafet, ister güzel saç makyaj hepsini siler atar. İyi uyku, düzenli cilt bakımı ile gözaltlarınızı aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Cildimizin en ince dokusu gözaltı ve gözkapaklarımız o yüzden göz bakımı için hangi ürünü kullanacağımıza ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. 



  Clinique All About Eyes  alerji testinden geçmiş, yan etkisi olmayan ve sadece gözaltı torbaları, gözaltı şişkinlikleri gibi sadece yorgun görünüme karşı üretilmiş bir ürün. Kırışıklığa etkisi yok, su bazlı hafif bir yapısı var. Losyon gibi akışkan dolayısıyla ağırlık yapmıyor, cildi hafifletiyor. 

  Düzenli kullanıldığında etkisini görebileceğiniz bu ürünü sabah akşam yüzü tonikle sildikten sonra gözaltlarınıza haifçe sürmeniz yeterli. Tabiki piyasada gözaltı torbalarının yanısıra kırışıklığa da etkili çok daha ileri ürünler var ama yaşınız gençse hafif yapısı ile bu ürün sizin için yeterli olacaktır. 

   15ml fiyatı 125tl. Buraya tıklayarak kendi sitesinden ürünü inceleyebilir, satın alabilirsiniz. 


2 yorum:

  1. Ben ne yazik ki bu kremden memnun kalmadim. Kullandigin sure boyunca goz cevrem daha da fazla kurudu :(

    YanıtlaSil
  2. Göz çevren cok kuru ya da hassas olabilir, bende kuruma olmadı ama bu fiyata çok daha iyi etki gösteren kremler kullandım. Özellikle Perricone Md Firming Eye Cream benim için 1 numara diyebilirim ya da 30 yaş civarındaysan Estee Lauder Revitalizing Eye çok daha iyi. Elimde 5ml deneme boyu var açılmamış dilersen yollayabilirim Balböceği :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...