26 Haziran 2014 Perşembe

GUERLAIN SUN MOISTURISER / TAN BOOSTER

GUERLAIN TERRACOTTA GÜNEŞ KORUCUYU + BRONZLAŞTIRICI 

 Güneş lekelerinden kaçalım, zararlı etkilerinden korunalım derken neden o yazın verdiği tatlı bronzluktan ödün verelim? Guerlain markası gönlümün tahtını hakettiğini bir kez daha kanıtladı ve harika bir ürün çıkardı. Yaz, bronzluk deyince akla gelen A kalite en iyi marka olan Guerlain,  Terracotta serisinde spf 30(sun proof factor: güneş koruması) gibi yüksek korumaya sahip ve aynı zamanda bronzlaştıcı olan Sun Moisturiser Tan Booster adlı ürününü çıkardı. 

 Bu ürünün en güzel yanlarından biri de diğer güneş koruma ürünleri gibi yağlı,ağır bir yapıda olmadan güneş sütü gibi hafif, cildin kolay emebileceği tüm nemlendirici özelliklere sahip olması. 
Güneş lekeleri, UVA, UVB ve cildin kırışmasına sebebiyet veren zararlı güneş ışınları dahil tüm zararlı etkenlerden cildi koruyor, nemlendiriyor ve bronzlaşanızı sağlıyor. 

Cilt renginiz ve bronzlaşma isteğinize göre; Blondes spf30(Sarışınlar, açık tenliler) ve Brunettes spf15 (Esmerler, kumral tenliler)
olmak üzere iki seçeneği mevcut. Hafif güneş pembeliği, bronzluk derecesini nasıl isterseniz kendinizi hem koruyarak hem de gönül rahatlığıyla güneşe çıkabilirsiniz. Fotoğraflarda beyaz una bulanmış gibi bir yüzle çıkmaktan bunaldım, yüzümü fotoğraflarda artık bembeyaz göstermeyen bir güneş koruyucu niye çıkarmıyorlar derken karşıma bu ürün çıktı. 

Guerlain Sun Moisturiser/ Tan Booster 110ml fiyatı 125tl. Boyner ve Ykm 'de şuan kampanya var 
60 tl'ye satılıyor. İncelemek, satın almak isteyenler buraya tıklayabilir. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...