20 Nisan 2014 Pazar

LANCOME HYPNOSE WOMEN EDT

LANCOME HYPNOSE EDT KADIN PARFÜMÜ 
  LANCOME Makyaj ve cilt bakım ürünleri kadar kadın parfümlerinde de adından söz ettiren bir marka. Belkide en çok çakması yapılan parfümlerden biri Hypnose çiçeksi sınıfından bir parfüm. çıkış noktası günümüz kadınını yakalamak. Hem şişesi hemde parfümün kokusu itibariyle modern bir parfüm.


   Bir Lancome klasiği Hypnose serisinin ilk parfümü. Daha sonra makyaj koleksiyonu ve parfümün farklı versiyonları da çıktı.  Hipnotize etmek anlamına gelen bu kelime parfüme uygun seçilmiş. Çiçeksi olarak tanımlayabileceğim bu parfümün çıkış yılı 2005. Üst notalarında orkide ve beyaz çiçekler, kalp notalarında: yasemin, gardenya , dip notalarında: vanilya,vetiver bulunuyor. Modern,  günümüze uygun harmanlanmış bir parfüm bende bıraktığı koku ise yasemin ve vanilya. Odunsu notalar içermediğinden koku sonradan acımıyor. Edt olmasından dolayı hafif ve naif duran severek kullanabileceğiniz bir parfüm.

  Yaz kış kullanılabilen, hediye etmek için de hoş bir tercih. 75ml edt fiyatı 119tl. Satın almak için burayı tıklayabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...