12 Nisan 2014 Cumartesi

GUERLAIN TERRACOTTA BRONZING POWDER

GUERLAIN BRONZLAŞTIRICI PUDRA 01 LIGHT 



 Tüm yüzü bronz gösterme ile ilgili çok sayıda mail geliyor,  bununla ilgili en iyi ürünle detaylı bir yazı hazırlamaya karar verdim. Yüzünüz soluksa veya yazın bronzlaştıktan sonra bunu uzun süre devam ettirmek istiyorsanız tüm yüzünüze bronzlaştırıcı pudra sürerek harika ve sofistike bir görünüm yakalayabilirsiniz. Tüm yüze bronz renk vermek için bu ürün kullanılıyor. Yüze allık bronz-ışıltılı bir görünüm içinse Terracotta Light Sheer Bronzing Powder adlı ürünü kullanmalısınız; üzerine tıklayarak ayrıntılı yazıyı okuyabilirsiniz.
 

 Çölde geçirilen bir tatilden ilham alınarak üretilmiş olan bu ürün adıyla kendini dünya çapında kanıtlamış olan Fransız Guerlain markası tarafından üretiliyor. Guerlain makyaj, cilt bakımı ve parfüm her alanda kült ürünlere imza atmış olsa da onu devleştiren ürünü bu bronzlaştırıcı pudra. Guerlain bronz görünümde oldukça geniş ürün yelpazesine sahip; (Yanda tek başına olan ürün ise erkekler için bronzlaştırıcı pudra)
 













Fotoğrafta görültüğü gibi ışıltılı,mat, toz pudra ve hatta sıvı kıvamda birçok bronz görünüm elde edebileceğiniz ürüne sahip. Kendi internet sitelerinde dünyada her 20 saniyede bir kadının bir terracotta ürünü satın aldığını okudum. Bronz görünüm bizim Türk kadınlarının uzak durduğu bir görünüm olsa da alışınca insan bırakamıyor, tüm cilt tonu eşitsizliği, güneş lekeleri, kırışıklık vs. hepsinin kaybolduğunu düşünün. Tabi abartıp Fedon gibi gezmeyeceksiniz yüzü nemlendirdikten sonra dilerseniz gözaltına hafif kapatıcı ve bronz pudranızı sürün, rimel+ruj tamamdır. Kendi Fırçasını 1-2 kez pudralayıp tüm yüze dağıtmak yeterli. Çok koyu rengi seçmediğiniz sürece sağlıklı bir bronz görünüm yakalamak mümkün.



















 Kutusundan kendi kabuki fırçası çıkıyor, kullandığım en iyi fırçalardan biri; dağıtmada, ürünü tozutmadan uygulamada muhteşem. Karton kutusunu atmadım, bronz pudra ve fırçasını koyuyorum çantam kirlenmiyor. Defalarca yıkamama rağmen fırça deforme olmadı.

Guerlain markası bu işin kompetanı olmuş, içeriği çok güzel meraklısı için fotoğrafladım. Kalıcılık mükemmel böyle toz ürünler hemen uçar gider, benim yüzümde toparlanma-renk değişimi olmadan 8 saat kalıyor. Mineral içeren bileşenleri arıkil(kaolen),talk ve demir oksitleri tüm cilt tipleri için birleştirilmiş.Tüm yüze uygulanıp bu kadar da kalıcı olup sivilce oluşturmaması da kalitesini gösteriyor, kapatıcılığı ve yumuşak yapısı ile baştacım olan ürünlerden. İçeriğinde nemlendirici olması sayesinde kuru ciltler içinde biçilmiş kaftan.Dediğim gibi kullanmaya başlayınca insan bağımlısı oluyor. Biliyorum daha uygun fiyatlılar var ama kullanımdan bir süre sonra cilt nefes almadığı için sivilcelenme,lekelenme oluşabiliyor. Guerlain'de anti etki garanti edilmiş.

Benim elimdeki seri elekli toz seri 3 farklı rengi bulunuyor 01 Light(açık), 02 Medium (orta) ve 03 Dark (koyu ten). Ben aldıktan 1 ay kadar sonra yeni seriyi çıkardılar onda daha fazla ton seçeneği var:

















   Arap bacı gibi gezmemek için 00,01 seçmekte fayda var ama benim tavsiyem Beyaz tenliler 00,01 /Açık buğdaylar 02,03 / Koyu buğdaylar 04,05 / Esmerler 07,08 uygun. Yaz ve kış cilt rengimiz değiştiğinden yaz için ikinci seçenekler tercih edilmeli.

Ürün 3gr ama 2yıl rahatça yeterli fiyatı 169tl.
Detaylı bilgi arayanlar için kendi sitesine burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Terracotta Bronzing Powder'ı satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.





































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...