22 Nisan 2014 Salı

ESTEE LAUDER 02 MEADOW SHIMMER EYE SAHDOW

Estee Lauder Pure Color 02 Yeşil Far 


Estee Lauder'in Pure Color serisinin 02 numaralı ışıltılı farı hernekadar Enchanted Meadow yani çimen rengi ismini verdilerse de bence tam çağla yeşili.

Pure color serisinin 4 farklı özellikte farı var: metalik,saten,mat ve ışıltılı. Bendeki 02 açık yeşil ışıltılı özelliğe sahip. Geniş fırça ile göz kapağıma tek renk uyguluyorum, özellikle yazın gelmesiyle hafif güneş görmüş yüzüme canlılık veriyor. Eğer bu tonlarda far almayı düşünüyorsanız kesinlikle bunu alın derim. Kalıcılık, kalite tüm beklentileri karşılıyor.












Aynalı kutusunda kendi sünger aplikatörü ile satılıyor. Ben kıl göz fırçası ile kullanıyorum. Kokusuz, toparlanma, göz kıvrımında birikme yapmayan ipeksi dokuda harika bir ürün.

Gözünüze nemlendiriciden sonra, diğer parmaklara sürterek ısıttığınız yüzük parmağınızla uygularsanız daha emilmiş yüzeysel olmayan bitiriş sağlayabilirsiniz.



Makyaj yaparken, krem sürerken yüzük parmağının tercih edilmesinin sebebi ağırlığı en az olan parmağımızın bu olması. parmakları sürterek ısıtma işlemi ise gözeneklerin ısı ile daha açılarak ürünü  içine alması ve abzorbe ederek bütünleşmesi.

Pure Color 02 Enchanted Meadow farı Tunalı sevil'den 76tl'ye aldım.
İncelemek,satın almak isteyenler buradan ulaşabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...