8 Nisan 2014 Salı

DIOR NUDE FONDÖTEN

Dior Nude Natural Glow Foundation 


 Dior Nude fondöten %40 'ı sudan oluşan hafif yapılı güzel bir fondöten. Elle,fırçayla ya da süngerle uygulayabilirsiniz. Hepsinde de güzel sonuç alınıyor.

Spf 10 yani Güneş Koruma(Sun proof factor) oranı düşük. Fondötende güneş koruması iyi oluyor, yüzünüzü renklendirirken aynı anda güneş lekelerinden korunmak gerek. Ama fondötende spf varsa yüzü solgun gösteriyor buna dikkat etmek gerek.

Cildimi maske gibi kapamasın,doğal ve cildimde zararlı etkilere yol açmayacak kaliteli fondöten isteyenler bu ürünü rahatlıkla kullanabilir.

İçeriğinde %3.16 titanyum dioxid ve %3 octinoxate yer alıyor. Kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor. Titanyum dioxid ne iş yapar nerseniz cilt koruması, octinoxate ise UVB(güneş ışını) koruması diye özetleyebilirim.
Pompası ile pratik bir kullanımı var. Ürünü boşa harcamadan uzun süre kullanabilirsiniz. Tüm fondötenler gibi kapağını açtıktan 12 ay sonra kullanım süresi bitiyor.

Kokusuz, cam şişede şık bir ürün.


Bendeki rengi 023 açık tenlilere göre. 10 renk mevcut incelemek isteyenler www.dior.com


Olumsuz yönlerine gelirsek tamam cildi ağırlaştırmasın diye haif yapmışlar ama BB krem tadında cildi renklendiriyor.Kapatıcılık, örtücülük yok. Kalıcılık ise yeterli değil, Primer yani makyaj bazı ile desteklemek bile yeterli değil.

Amerika'dan 30 dolara aldım. Tekin acar fiyatı 162tl www.tekinacar.com.tr





1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...