5 Nisan 2014 Cumartesi

CLINIQUE HAND CREAM


Clinique EL KREMİ 
Clinique Deep comfort hand and cuticle cream yani derinlemesine el ve tırnak bakım kremi yumuşak akıcı dokusu rahatsız etmeyen hafif kokusuyla en sık aldığım ürünlerden.

El bakımı da en az yüzümüz kadar önemli eller en çok kullandığımız güneşten soğuktan korumayı en çok unuttuğumuz bölgemiz. Bence iyi bir markanın bakımını hakediyorlar. Yaşlanma belirtileri ellerde başlayıp kendini ele veriyor. Clinique'in ellerde lekelenme ve yaşlanma karşıtı kremini daha sonra başka bir yazımda inceleyeceğim.


Fındık kadar miktar her iki ele de günlük yetiyor. Unutmayın ellerimize kapatıcı fondöten uygulamıyoruz o yüzden çok iyi bakım gerektiriyor. Nemlendirmek de bunlardan birisi.

Ellerinizi Clinique Deep ile nemlendirdikten sonra tırnaklarınıza eğer oje sürecekseniz üzerini kuru bir havlu ya da peçeteyle silmenizi tavsiye ederim gliserinli yapısıyla tırnakta silinmezse dalgalı oje görünümü yaratabilir.


Cilt bakımı açısından Ankara Panora Avm'deki tekin acar Şubesini tercih ediyorum. Net ve oyalanmadan sonuca ulaştırıyorlar.
Ürünü satın almak isteyenler 30ml 19tl buraya tıklayabilir.
Kendi sitesinde de alışveriş imkanı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...