30 Mart 2014 Pazar

YSL ROUGE PUR COUTURE 40 EROS LİPSTICK

Yves Saint Laurent 40 Eros Ruj
Ve YSL ruju yarattı...

Böyle iddialı bir başlık atmam gerekiyordu çünkü şimdi tanıtacağım ruj bunu fazlasıyla hakediyor. Yves Saint Laurent aslında Fransız tekstil markası ama kozmetikte dünya çapında lider birkaç markanın arasında da yer alıyor. 'Rouge pur Couture' yani Fransızca kişiye özel ruju tüm renk skalasında üretilmiş neredeyse her renk var. Ama esas ön plana çıkardıkları bu ruj klasmanını yaratan renk 40 numara EROS.




Hep belli belirsiz doğal tonlar kullansamda her kadının makyaj dolabında mutlaka bir 'Famme Fatale' yani Fransızların dediği gibi öldürücü cazibe bir ruja ihtiyaç var diye düşünüp nokta atışı yaptım.
Bir renk bu kadarmı güzel olur, bir renk bu kadarmı naiflik ve cazibeyi birarada tutabilir. Tam kırmızı değil,ışık yansıtan kırmızının arasına orkide pembesi yerleştirmişler.
 




Son teknikler kullanılarak üretilen bu rujun diğerlerinden üstünlüğü; Coloreveal adını verdikleri yeni bir balmumu yaratmışlar. Bu yeni buluş rengi koruyup grileşmesini ve solmasını engelliyor. Böylece renk pigmentleri daha doygun ve parlak oluyor. Dudakların korunması için ise içinde spf15 ve antioksidan var. Pürüzsüz ve parlak görünümüyle memnun ediyor. Diğer Ysl makyaj ürünleri gibi bunun kapağını da ayna gibi kullanabilirsiniz.










Tüm rujlarda olduğu gibi koyu renklerde kalıcılık daha fazla, açık renklerde daha az. Kalıcılığı arttırmak için rujdan önce dudağa sıvı kapatıcı ve ruju fırça ile sürmek gerekir.
 

Reklam panosundan görüp aşık olduğum ruju Abd'den 35 dolara edindim. Türkiye'de tekinacar'da indirimle 80tl.


Detaylı inceleme yapmak isteyenler www.yslbeautyus.com

1 yorum:

  1. Evet, YSL nin rujları çok güzel ama maalesef her bütçeye uymuyor bende yurtdışında yaşayan arkadaşıma getirtiyorum

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...