9 Mart 2014 Pazar

CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL

Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel_ Yağlı ciltler için Nemlendirici




Clinique markasının yağlı ciltler için ürettiği bu nemlendirici hafif yapısıyla cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Yağlı ve karma ciltliyseniz eğer, cildinizi nemlendiricisiz bırakmak gibi bir hataya düşmeyin. Cildinizi temizledikten sonra mutlaka nemlendirici uygulayın. Jel nemlendirici dediğimiz daha hafif tonlarda nemlendiriciler cildinize gerekli bakımı uygulayacaktır. Ürünün kendi künyesinde şunlar yazılı :

Yağlı ve yağlı-karma ciltler için. Sağlıklı bir cilt için gerekli olan doğal nem dengesini ikiye katlar. Gerektiğinde cildinizin kuru olduğu yerlerde kullanın. Özellikle yağlı veya nemli günlerde daha uygundur. Bu ipeksi sarı hafif losyon çabucak emilir ve yağlı görünümü azaltmaya yardımcı olur. 

Yumuşak, kokusuz ve hafif yapısıyla cildinizi nemlendirerek sizi güne hazırlayan bu ürünün kapağını açtıktan sonra 24 ay içinde tüketmeniz gerekiyor. 




Nemlendiricimi sürdükten sonra dağıttım yapısını görmeniz için.Tabi saniyeler içinde kuruyor ve görünmez olup ciltte emiliyor. 
Ben Amerika Sephora'dan 12 Dolara aldım. Clinique'in Türkiye'de kendi sitesini buradan inceleyebilirsiniz. 50ml 69tl satılıyor. 
. Çok Fazla farma bakım içermiyor yani tedavi süreci yok tabi ama clinique bilinen bir marka olduğu için en azından kötü sürprizle karşılaşmıyorsunuz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...